Velkommen til en hverdag fuld

af skatere, rockentusiaster,

gadefester, børneteater, danseforestillinger,

kunstgallerier og mikrobryg

fra unicon til musicon

Forestil dig en bydel, som dyrker kunst, kultur og kreativitet. Som er rugekasse for kunstnere, designere, musikere, kreative virksomheder og andre med behov for utraditionelle rammer. Så har du Musicon. Det er nemlig kommunens meget spændende og ambitiøse plan for det tidligere industriområde omkring betonfabrikken Unicon.

 

Men en utraditionel bydel kræver utraditionel byudvikling. Derfor planlægges Musicon på stedet i løbende dialog med folk fra kultur- og erhvervslivet samt kreative ejendomsudviklere.

roskildes borgmester om musicon

Hør Roskildes Borgmester Joy Mogensen fortælle om Musicon.

borgmester film

Moving still

en performance af liv og

kreativitet

I den prisbelønnede Rabalder Park og Skaterhallen

folder skaterne sig ud. Og i bakkerne ved Rabalderstræde findes grillpladser, hængekøjer og hængeud-steder, hvor skaterne og andre Musicon’ere kan puste ud. På Rabalderstræde ligger også motorcykelværkstedet KnuckleGrease Garage. Her bliver der kælet for cylindre, gearkasser og tændrør.

På Elmas Container Cafe får du hjemmelavet mad i rå, men hyggelige omgivelser. Det hele kan skylles ned med lokalt, håndlavet bryg fra Musicons Mikrobryggeri.

musikalske guldklumper

På Rabalderstræde 16 ligger den musikalske og arkitektoniske guldklump Ragnarock. Danmarks første og eneste museum for pop, rock og ungdomskultur.

Her kan du opleve arkitektur på højeste volumen, Når den røde løbers farvede asfalt og facadens gyldne spotlys giver dig en følelse af, at du er stjernen.

 

En anden musikalsk pioner på Musicon er Roskilde festival højskole. Skolens værdier bygger på idealerne bag Roskilde Festival og tilbyder fag inden for musik, kunst og kultur.

Få overblik over musicon

På Musicon er der en masse nye spændende tiltag på tegnebrættet. Inden længe kan du møde både detailhandel, boliger, erhverv, institutioner, undervisningstilbud samt restaurations- og hotelvirksomhed.

 

Når Musicon er færdigudviklet, vil der være ca. 650 boliger og omkring 2.000 arbejdspladser.

Klik på billedet for at se oversigten over Musicon.

Rabalderstræde er en gade fuld af liv og energi. Her skal du flytte ind, hvis du vil bo i et pulserende og aktivt kvarter, hvor det kreative og fællesskabet er i højsædet.

Når du bor i Bifaldet vil du få et roligt hjem i en skøn bydel med boliger for både små og store kreative sjæle. Men samtidig er du tæt på spændende events, gadefester, danseforestillinger, kunstgallerier, skate-opvisning,børneteater og meget mere.

Flyt til en gade, hvor den ikke får for lidt

mærk beatet

Se filmen og oplev stemningen på Musicon.

Stemnings film

download

bifaldet

Musicon

Roskilde

om

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg

løbende med i projektet

KONTAKT for mere information

Salgskontor

persondatapolitik

og brugervilkår

EDC Erlands

Læs mere.

Musiconhuset

Rabalderstræde 1

4000 Roskilde

Åbent man. - fre.

samt søndag.

71 74 77 20